2010. június 1., kedd

Mozifanatikusok Éjszakája II

Idén is volt Mozifanatikusok Éjszakája mely immár a II-es jelzést viselte. Én is kinn voltam rajta nem is egyedül így most leírhatom a tapasztaltakat.
Volt tömeg és volt rengeteg film.

Mi a Mamut-ban voltunk így amit írok az éjszakáról az oda értendő. Tehát a tömeg méretéhez képest egészen jól szervezetten működött minden. Így például mikor megérkeztünk az I mozijába a mozgólépcsőig állt a sor mely mikor megindult 5-10 perc múltával a sor végéről már a lépcsőn baktattunk a mozitermünk felé.

A filmek melyeket megnéztünk:

    


Akkor lássunk egy rövid összefoglalást:
-Kétely

Egy egyházi iskoláról szól ahol a papot azzal gyanúsítja a főnővér, hogy molesztálja a gyerekeket. Nem volt rossz a film. Viszont nagyon hiányoltam a végét, nem igazán kedvelem a lezáratlan történeteket. Akciójeleneteket senki ne várjon a filmben.

-Marley Meg Én

Egy kutya életén vezet át minket aki nem éppen nyugodt és békés természetű. A film nagyon szép lett. Mindenképpen ajánlott megnézni. Figyelem! A végén garantált a sírnás.

-Benjamin Button Különös Élete

Egy ember életén vezet keresztül minket a halálától a születéséig legalábbis főhősünk majdhogynem ebben a sorrendben éli le életét. Igazán érdekes film. Egyszer senkinek sem árt megnézni. (És akkor is az óra miatt éli visszafelé az életét.)

-Szörnyek az Űrlények ellen

Ez egy animációs film. A sztori nem túl bonyolult. Jönnek az űrlények és a szörnyeket küldik ellenük akik közé keveredik egy éppen házasodni készülő lány is új nevén Drabália. Jót lehet rajta nevetni mindenkinek ajánlott ha jól akar szórakozni egy filmen.

-Volt

Egy szuperkutyáról szól, aki kénytelen szembesülni vele, hogy a kamerákon kívül nem elég csak a szuperképességeire támaszkodni. A film nem rossz. Nyugodtan megnézheti bárki ha egy kis kikapcsolódásra vágyik :)

Ennyi lett volna.
~Bejegyzés lezárva~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése